משך: שעה ו-20 דקות
מפיק: שמים – ארגון, ניהול והפקה – רשימת הופעות
הפסנתר – ביג בנד של נגן אחד! מתחילת עידן הג'אז, הפסנתר היה הכלי שהרקיד לבדו במועדונים הקטנים, איתו ליוו את זמרות הבלוז הראשונות ועליו הלחינו את מוסיקת הרגטיים האגדית ואת הלהיטים הראשונים. מופע זה מוקדש לפסנתרנים שעיצבו את שפת הג'אז והניחו את היסודות שעליהם נבנתה המוזיקה כולה.
לאורך המחצית הראשונה של המאה ה-20' היו פסנתרני הג'אז לא רק נגנים וירטואוזים, אלא גם מלחינים, מובילי הרכבים וחדשנים מוזיקליים, שפיתחו סגנונות נגינה והשפיעו על דורות של מוזיקאים. במופע זה חוזר ה James Austin Jr. Trio אל המוזיקה של כמה מהדמויות המרכזיות בתולדות הפסנתר בג'אז – Duke Ellington, Oscar Peterson, Bud Powell – ומגיש אותה בפרשנות עכשווית השומרת על הרוח, הגרוב והאלגנטיות של הסגנונות המקוריים.
בין היצירות שינוגנו במופע: Satin Doll, Caravan, Take the “A” Train, Have You Met Miss Jones, Girl From Ipanema, Hallucinations, Somewhere Over the Rainbow
בהשתתפות:
James Austin Jr פסנתר (ארה"ב)
Assaf Hakimi בס
Yonatan Rosen תופים





















