לוח הופעות- תיאטרון בית ליסין – משחקים בחצר האחורית



תיאטרון בית ליסין - משחקים בחצר האחורית
תיאטרון בית ליסין - משחקים בחצר האחורית
תיאטרון בית ליסין - משחקים בחצר האחורית
תיאטרון בית ליסין - משחקים בחצר האחורית
תיאטרון בית ליסין - משחקים בחצר האחורית
תיאטרון בית ליסין - משחקים בחצר האחורית
תיאטרון בית ליסין - משחקים בחצר האחורית

קרדיט לתמונה: צילום : אור דנון

תיאטרון בית ליסין - משחקים בחצר האחורית

משך: שעה וחצי

מפיק: תיאטרון בית ליסיןרשימת הופעות

לא תותר כניסת מאחרים

משחקים בחצר האחורית
מאת עדנה מזי"א
 בימוי: עידו רוזנברג
תפאורה: ניב מנור
תלבושות: רנה גליקסמן ולימקה
מוזיקה: ניר שלו לוגסי
תאורה: קרן גרנק
תנועה: תומר יפרח
עוזרת במאי: נעה גודל
 
משתתפים (לפי הא'-ב'): כרמל בין, מיכאל גבעתי, עמית פרנקו, יואב רוטמן, עידן שקרוקה
 
קבוצת נערים מזמינה נערה למשחקים אסורים בגן שבקצה הקיבוץ. הדינמיקה הקבוצתית הופכת את מפגש הנעורים התמים, לכאורה, לזירה של השפלה ולאונס קבוצתי. במרכז המחזה של עדנה מזי"א, שהפך לא מכבר לקלאסיקה ישראלית מכוננת, מתקיים משפט האונס, שבו דמות הקרבן הופכת לתובעת והנערים נאלצים להגן על עצמם. כמו בתצלום רנטגן רגיש, מתבצע שחזור של היום הגורלי ההוא, שבו הם הפכו מנערים לפושעים מסוכנים, והיא הפכה מנערה סקרנית לקורבן. 
המחזה מבוסס על פרשת האונס בקיבוץ שמרת שזעזעה את מדינת ישראל ושינתה לחלוטין את דפוסי הדיון הפליליים והמוסריים של פרשיות אונס, ולא רק שלא נס ליחו – נראה שדווקא כעת אין רלוונטי ממנו לדיון ערכי ומוסרי על יחס החברה לפשעי מין.
המחזה המופלא והמדויק הזה חוזר כעת לבמה בגרסה חדשנית ומרתק

סרטונים נוספים בקטגוריה

חפץ לב - תיאטרון הסימטההמכשפה מקונוטופיצרים רעים - פנתאוןקיצור תהליכים - פנתאוןלא על הלחם לבדו - תיאטרון נא לגעתמשהו חסר - תיאטרון נא לגעתאשתי הנצחית לשעבר - תיאטרון ניקו ניתאיהמבול - תיאטרון ניקו ניתאיMamachine - תיאטרון תמונעהמדריך לגידול המת - תיאטרון תמונעהייתי והנני - אלכסנדר פןVHS דשעה של שקט - הקומדיה המטריפה עכשיו בישראלסיפורים קטנים בגוען - תיאטרון הסימטהNo Nameעומאר טריו - תיאטרון דוואימי רצח את אלמה? - קומדיה בלשית - תיאטרון ניקו ניתאימשהו טוב 2025 - תיאטרון הבימההאמיני יום יבוא - תיאטרון הבימהרביעיית מועדון התיאטרון - הקלאסיקה חוזרת לבמה!