לוח הופעות- לילות לואיזיאנה – פסטיבל ניו אורלינס 2024



לילות לואיזיאנה - פסטיבל ניו אורלינס 2024
לילות לואיזיאנה - פסטיבל ניו אורלינס 2024
לילות לואיזיאנה - פסטיבל ניו אורלינס 2024
לילות לואיזיאנה - פסטיבל ניו אורלינס 2024
לילות לואיזיאנה - פסטיבל ניו אורלינס 2024
לילות לואיזיאנה - פסטיבל ניו אורלינס 2024

קרדיט לתמונה: courtesy of Ginea Adi Wolf

לילות לואיזיאנה - פסטיבל ניו אורלינס 2024

משך: שעה ו-20 דקות

מפיק: שמים – ארגון, ניהול והפקהרשימת הופעות

חזרה ל"רנסנס" של הג'אז. לבלוז, לשירים הישנים, אל מצבי הרוח של ניו אורלינס הישנה, עם הזמרת הנפלאה Ginea Adi Wolf.

שירים נצחיים כמו: House Of The Rising Sun ,On The Sunny Side of the Street , Route 66, ועוד מנגינות נפלאות, ייקחו אותנו לשנים הראשונות של הג'אז, אל כור ההיתוך של הקצב, כלי הנגינה ושילוב התרבויות בין מזרח למערב אשר התחולל במדינת לואיזינה.

הזמרת, הפזמונאית, השחקנית והציירת, ג'ינאה "עדי" וולף, במקור מברמודה, אח"כ מלונדון ואח"כ מגרמניה היא "The voice to be heard", כפי שכתב המגזין "L'Afritude".
היא שולטת בכל הניואנסים: בין קול רך כמשי להתפרצות של הר געש. המוזיקה זורמת ממנה באופן טבעי לחלוטין והיא עמוקה ורגשית עד עליזה ונינוחה להפליא.
היא השתתפה במספר רב של תפקידים מובילים בסרטים ומחזות זמר, כמו התפקיד הראשי של בילי הולידיי ב-The Billie Holiday Story או Jesus Christ Superstar ומביאה לבמה את הניסיון האמנותי רחב היריעה שלה, בקולה הייחודי ובביצועים מרשימים בין סול, בלוז, רוק וסווינג. ב-2012 היא שרה בטקס הפתיחה של אולימפיאדת לונדון בכיכר טרפלגר.

Jan Luley שהעיתונות כינתה אותו "קוסם הקלידים" (Schw bische Zeitung) ו"טיטן הקלידים של פסנתר הכנף" (FAZ), הוא אחד מהפסנתרנים המגוונים ביותר של זמננו. אהבתו למוסיקה הקריאולית ולסגנונות הנגינה השונים בפסנתר מניו אורלינס מדבקת, שובת לב וממלאת את הקהל שלו בעוצמה חיובית. בכל אחד מהקונצרטים מרובי הפנים שלו הוא מדגים איך אמנות גדולה יכולה גם להיות פשוט מהנה! הנגינה שלו בפסנתר מלאת אנרגיה, חידתית ושנונה, עתירת רגשות עמוקים.
Luley ניגן עד היום בלמעלה מ-2500 קונצרטים ב-18 מדינות ברחבי העולם. הוציא כ-20 אלבומים, רובם בלייבל שלו Luleymusic Records. בשנת 2011 הוא קיבל תעודה ממיטשל לנדריה, ראש עיריית ניו אורלינס דה אז, כהוקרה על תרומתו למסורת המוסיקלית ולמוסיקאים בניו אורלינס.

הם יופיעו לראשונה בישראל!

בהשתתפות:
Ginea Adi Wolf שירה (לונדון)
Jan Luley פסנתר (ברלין)
Jerome Etcheberry חצוצרה (פריז)
Dean Tsur סקסופון
Ziv Grinberg בס
Yoni Halevi תופים

ג'אז בקאנטרי גורן גולדשטיין - מועדון הג'אז - תיאטרון הסימטהGregory Fine Trio Plays Oscar Petersonחמישיית אנצ'יפולובסקי-פיין מנגנת את האלבום המיתולוגי: Ben Webster Meets Oscar Petersonשלישיית דני גוטפרידקטיפה שחורהיוראי אורון טריוAndy Watts & Blues on FireGypsy Jazz Night - Lucky Jazz Swing Band at Fun Art Galleryאהרלה קמינסקי מארחרביעיית גרגורי ריבקיןElla Sings Ellaיונתן אבישי אנסמבלהמחווה לפינק פלוידStirling Austin Swing Sextetרביעיית טלי גרין - בחזרה לדיוות הגדולותהפסנתר הלוהט של שנות ה-30' - פסטיבל ניו אורלינס 2025הוירטואוזים מפריז מנגנים סידני בשה עם אוליבייה פרנק ולהקתו - פסטיבל ניו אורלינס 2025ענקי הסווינג של שנות ה-30' - מחווה לליונאל המפטון ובני גודמן - פסטיבל ניו אורלינס 2025הוירטואוזים של ניו אורלינס ופריז נפגשים - פסטיבל ניו אורלינס 2025הדיווה מניו אורלינס - הזמרת ניקי האריס במפגש מיוחד עם תזמורת שוקולד פקטורי - פסטיבל ניו אורלינס 2025