לוח הופעות- הנסיך הירוק



הנסיך הירוק

קרדיט לתמונה: אלון יוריק הפקות

הנסיך הירוק

משך: שעה וחצי

האירוע באנגלית יתורגם לעברית.

אלון יוריק הפקות גאה להציג: מסעב חסן יוסף, סוכן השב"כ לשעבר הידוע בכינויו "הנסיך הירוק" פעיל הסברה בינלאומי ובנו של מייסד חמאס השייח חסן יוסף חליל מסעב חסן יוסף יגיע למפגש ראשון עם הציבור הישראלי בבנייני האומה. בשיח גלוי וכובש מספר חסן יוסף את סיפורו האישי והמיוחד מנקודת מבטו הפרטית כאיש שב"כ שהחל את חייו מן הצד השני, נולד וגדל כפלשתיני ועבר את הבלתי יאמן- לתפקיד מפתח חשוב בצד הישראלי.

מאז 7 באוקטובר הצטרף מסעב חסן יוסף, מי שידוע בכינוי "הנסיך הירוק", לפעולות ההסברה נגד חמאס. הוא פתח חשבון טוויטר לצורך הסברה לטובת ישראל וזכה לפופולריות רבה. חסן יוסף מתראיין ברשתות התקשורת בעולם ומסקר את מלחמת חרבות ברזל מזווית פרו-ישראלית המעוררת התרגשות והערכה רבה בקרב הציבור הישראלי. הוא הגיע לקיבוצים, ראה את הזוועות ואפילו נכנס עם כוחות צה"ל לתוך הרצועה: "תמונות הטבח שינו את חיי" אמר.

מסעב נולד בשנת 1978 בכפר אל-ג'אנייה הסמוך לרמאללה, כבן בכור למשפחה מוסלמית. אביו חסן יוסף ח'ליל היה אחד ממקימי חמאס ומן הסמכויות הרוחניות הבכירות בארגון. באוקטובר 2023, לאחר מתקפת הפתע על ישראל, פתח מסעב חשבון טוויטר לצורך הסברה לטובת ישראל שזכה לפופולריות רבה. הוא מתראיין ברשתות התקשורת בעולם ומסקר את מלחמת חרבות ברזל מזווית פרו-ישראלית.

מסעב אמר שמאז אירועי 7 באוקטובר הוא לא עושה הבחנה בין החמאס לבין הפלסטינים, שכן לשתי הקבוצות שאיפות זהות להשמדת ישראל. בזמן מלחמת חרבות ברזל קרא לישראל לחסל את אנשי חמאס הכלואים בישראל, כולל אביו, אם לא ישחררו את כל החטופים.

סרטונים נוספים בקטגוריה

הנסיך הירוקיערה קידר - Diva לא מהעולם הזהעמית סגל - על מה נתווכח ועל מה נסכים אחרי המלחמהפרופ' רוחמה אלבג - שדנדן בולוטין - לאנטארקטיקה בעקבות שקלטוןלירון תאני - מיקרופון פתוח – אורח - איתי לוקץ'לירון תאני - מיקרופון פתוח – אורח - שאנן סטריטהמהפכה הצרפתית של המאה ה-20, מעמדות, צבע עור ושיזוף עם סבין יעקובוביץמדוע וכיצד לשקם את קתדרלת נוטרדאם עם סבין יעקובוביץהשושלות המוסלמיות בארץ ישראל. הרצאה מס' 8. מרצה יצחק (איני) עבאדימרצה יונתן גת - אפרים קישוןבדמעה ובצחוק - מרצה דעיר שהיא עיירה גדולה - מרצה דהמלאך בבית והמשוגעת בעליית הגג מרצה נועה מנהייםמרצה דדד